numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

Vagabond Hair Studio 2

Home / Vagabond Hair Studio 2

DESCHIDERE VAGABOND HAIR STUDIO #2

WE HAVE A NEW PLACE IN TOWN

Pentru că inovația este, a fost și va fi mereu misiunea noastră supremă, amhotărât să ne concentrăm pe a satisface exigențele și așteptările doamnelor într-un loc care să le satisfacă la cel mai înalt nivel.

Vagabond Hair Stuio #2 este un spațiu nou, cu servicii extinse, unde vom păstra aceeași atenție pentru rafinament și grijă pentru strălucire.

În premieră pentru brandul Vagabond Studio, am demarat o nouă poveste care să ridice grija pentru frumosul feminin la rang de artă, unde sensibilitatea e prețuită din cap până în picioare. Pasiunea merge mai departe!

WHO, WHEN, WHERE?

Aceiași fini obervatori ai detaliilor, aceeași atmosferă relaxată și un pachet extins de servicii pe care îl oferim clientelor noastre.

Vagabond Hair Studio #2 – B-dul Națiunile Unite 3

– Tel: 021 335 0446

REDEFINIM ECHILIBRUL

Într-un nou spațiu inovator am deschis ușile către o viziune integrală, unde feminitatea e răsplătită cu servicii complete, iar timpul se reduce la termeni de relaxare. Suntem aceiași promotori ai diversității, ai rafinamentului sugerat și ai accentelor esențiale. Am progresat și am adunat experiențe dintre cele mai benefice, astfel încât am reușit să depășim limite și să rupem bariere.

Dincolo de banal stă entuziasmul descoperirii și noutatea. Ritmul urban și alert, zgomotul și fondul sunt termeni pe care îi reducem cu grijă în spațiul individual, acolo unde reușim să păstrăm forma și să o ridicăm la un nivel creator. Ambalăm cotidianul și îl recreem continuu, cu grijă la detalii, cu atenție la sensibilitate.

A păstra unicitatea este pentru noi principala și cea mai importantă datorie față de cei care ne trec pragul. Suntem conștienți de valorile personale și, tocmai de aceea, am devenit maeștri în reinterpretarea stilurilor, pentru că am reușit să redefinim balanța dintre clasic și comercial.

Vagabond Hair Studio #2 este un cadru destinat răsfățului deplin. Suntem tributari feminității și am creat acest spațiu tocmai pentru a proteja și valorifica frumusețea și intimitatea ei. O zonă extinsă, cu servicii complete, unde captăm, modelăm și potențăm naturalul.

Cu ajutorul nostru complexitatea liniilor, a tăieturilor și a structurilor se metamorfozează de la inexpresiv la fluid și semnificativ. Așa cum echilibrul ar trebui să domine orice tinde spre perfecțiune, datoria nostră este de a educa și menține iluziile la nivel de certitudine.