numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

SYNCHRONISING

Home / Beauty / SYNCHRONISING

IMG_3197

SYNCHRONISING

Beauty, fashion, Makeup / February 13, 2017 / Comments

Vagabond Hair Studio declină timpul nefavorabil în avantajul capacității de orientare. În vremuri variabile, perseverența poate deveni o formă sigură de supraviețuire. Panorama înconjurătoare ne obligă uneori să alegem căi ale căror dimensiuni să ne țină departe de instabilitate. Orice look trece, cu timpul, prin modificări “atmosferice”. Devine blurat, întunecat, inadaptat termic la o viziune externă ai cărei parametrii țin de consumerism și de valurile schimbărilor imediate. Reasamblarea la condițiile meteo, interne și externe, nu este un procedeu simplu. Necesită schimburi de suspensii și administrarea constantă a unor doze de reechilibrare fizică. Procedeul este unul recurent, așa încât munca noastră este, de cele mai multe ori, sisifică. Ajungem să stratificăm anotimpurile așa încât produsul finit să înglobeze ceea ce a fost cu ce este și ce va fi. Prognoza fericită este pentru noi atunci când am reușit să ne adaptăm la condiții neprielnice și am creat o ambianță peste așteptări.

Apetența pentru frumos nu e ceva inventat de curând. Nevoie de bun-gust, goana după rafinament și lucruri elegante a fost dintotdeauna o preocupare feminină, indiferent de rangul social. Pe orice scară ierarhică nevoia de bine a ocupat un loc esențial pentru buna desfășurare a vieții. Binele și frumosul sunt doi termeni al căror înțeles e subiectiv și se mulează după așteptările fiecăruia dintre noi. Nevoia de descoperire, de nou, de inedit, a făcut ca fiecare femeie să caute acel loc care să le ajute să transceadă prezentul către un spațiu emoțional inovator. Frumosul este strâns legat de reacțiile noastre fizice. Plăcerea, de-asemenea. Sunt ingredientele esențiale care încununează starea de maximă euforie numită fericire. Odată ce am aflat secretele care stau la baza fericirii feminine, am arhivat toate celelelte mici capricii care să le potențeze la maximum starea de bine. De la păr, la unghii, la îngrijirea corporală, am stabilit toți termenii pe care nicio femeie care se vrea fericită nu i-ar putea refuza.

Modalitățile de intervenție asupra părului sunt, probabil, infinite. Întotdeauna se pot găsi noi și noi maniere de lucru, noi principii și noi procedee prin care se aduce o plus valoare tehnicilor. De la sezon la sezon totul se îmbunătățește, se valorifică și se updatează: produsele, metodele de lucru, trendurile. Importantă este însă constanța de a privi părul îndeaproape. Lui îi acordăm o atenție sporită și încercăm, pe cât posibil, să efectuăm toate operațiunile necesare astfel încât să îi păstrăm balanța și să-l aducem în starea optimă de “funcționare”. Straturile sale sensibile au nevoie de îngrijire și protecție, așa încât particulele externe să nu-l deterioreze. Sincronizarea In and Out este nimic altceva decât o radiografie minuțioasă pe care o aplicăm fiecărui tip de păr care ne trece prin mână. Pentru că părul este un organ ale cărui reacții trebui urmărite îndeaproape, studiate și înțelese. Abia apoi putem aplica un diagnostic și putem opera în beneficiul său.

Atunci când vine vorba de păr, două dintre cele mai frecvente greșeli care se repetă sunt tăieturile șubrede și aplicarea produselor de proastă calitate. Fie că e vorba de vopsit sau styling, cunoașterea noțiunilor de bază și aplicarea lor temeinică constituie un imens avantaj în fața rateurilor consecvente. La fel ca în orice altă categorie, termenii și condițiile de lucru își au binemeritatul rol de a nu fenta buna desfășurare a procedeelor de muncă. Suntem de părere că lucrurile trebuie prevenite cu mult înainte de a fi tratate. Iar dacă se ajunge la tratament, trebuie aplicat în baza prospectului și sub atenta supraveghere a specialistului. Noțiunile care țin de păr sunt, pe cât de simple, pe atât de complicate. Asta îl face senzațional și remarcabil totodată.

Industria de beauty e plină de moravuri. Superficialitatea, apartenența la anumite trend-uri sau atașamentul pentru orice detaliu o transformă într-un mod de viață aparent patologic. Însă, dincolo de starea oarecum facilă a lucrurilor, există și partea castă, când toate sclipirile de suprafață fac ca forma generală să fie una pură. Știm cu toții că cele mai importante și frumoase sculpturi au fost la început doar niște blocuri de piatră. Încetul cu încetul, ele au căpătat formă și esență, până când s-au transformat în opere de artă. Vagabond Hair Studio #2 își propune să șlefuiască și să marcheze liniile frumuseții întocmai precum marii maeștri. Am stabilit punctele cardinale pe harta industriei și trasăm, cu grijă și pricepere, medianele frumuseții per total. Dimensiunile noastre sunt variabile, niciodata fixe, niciodată impuse. Tot ce ne dorim este să echilibrăm geometria fiecărei femei care ne trece pragul.