numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

STAY STRAIGHT AND BE YOU

Home / Uncategorized / STAY STRAIGHT AND BE YOU

STAY STRAIGHT AND BE YOU

Uncategorized / March 20, 2017 / Comments

Magistral. Iată definiția supremă pe care ne place să o folosim ori de câte ori“lucrăm” un păr sănătos. Ni se întâmplă destul de des să fim întrebați despre rețetele care trebuie aplicate așa încât părul să arate bine. La fel de des răspundem că factorii care stau la baza unui păr superb sunt mulți și complecși. Ne place sau nu, părul este un rezultat al unui stil de viață from inside out. De la interior la exterior, părul este o structură vastă, influențată de mediul de viață al fiecăruia dintre noi, de alimentație, stările emoționale,inclusiv de vreme. Părul este un factor cu viață, cu memorie și emoție proprii.Ori de câte ori avem ocazia, încercăm să explicăm clienților noștri despre ce înseamnă bunele practici aplicate podoabei capilare. Și putem face o comparație între hrană și corp. Calitatea hrănii se oglindește întotdeauna în aspectul trupului. Același lucru se întâmplă și cu părul. Un păr cu consistență, cu strălucire, cu volum și greutate este un păr în care s-au investit pricepere, dibăcie și produse de calitate. Rețetele simple sunt, de fapt, cele care au fost aplicate cu grijă și atenție. Astfel, rezultatele nu pot fi decât magistrale.

Credem că respectul atrage respect. Credem că bunăvoința va atrage întotdeauna bunăvoință. Și credem că seriozitatea se poate traduce doar cu seriozitate. Rigorile noastre sunt multe, etichetele clare și delimitările stricte.
Considerăm că omul e află în centrul universului nostru. Lui îi dedicăm munca și priceperea noastră. Ne adresăm lui și nevoilor lui. De aceea, nu vom da niciodată niciun pas în spate când vine vorba de cuvântul simplu numit respect. Prin absolut tot ce facem am încercat să instaurăm un cult al respectului cu care ne-am înconjurat fiecare client în parte. Respect pentru a-l asculta, pentru a-i înțelege nevoile, pentru a depune efortul de a-i bifa așteptările. Vagabond Hair Studio și Vagabond Hair Studio #2 sunt două entități pe care le-am creat cu reala convingere pentru prețuirea celorlalți.
Stima și considerația noastre sunt imprimate în fiecare serviciu și în orice colț din saloanele noastre. Pentru noi, micile detalii vor face întotdeauna marea diferență. Din respect pentru ceilalti vom păstra standardele înalte și vom impune unele noi ori de câte ori experienta ne-o va care.Goliți de formalități într-o relaxare nativă și bântuiți de gânduri inoportune,își frâng mâinile pe scaunul de lucru într-o cadență cu care ceasul nu poate ține pasul. Uneori sunt sleiți de putere, alteori obosiți de propriile frământări,iar mai mereu fragili ca niște corbi în preajma furtunii. Uneori calmi ca tăcerea albă, alteori învolburați ca valurile unei mări speriate, caută cu privirea raspunsurile unor întrebări neșoptite. Alerți, pașnici, cuminți, obraznici,perfect armonizați de fâșiile desenelor care le învăluie brațele, caută să apuce lumea de un braț și s-o țină-n loc măcar pentru o clipă. Fiii unor mame, iubiții unor doamne, tați perfecți, soți improbabili, sunt cei care nefascinează cu aceleași glume apetisante și figuri echivoce. Pentru ei, inspirația noastră nu bate niciodată pasul pe loc. Pentru că ne sunt complici într-o formă artistică,devoratoare de patimi și complexe inoportune. Vagabonzi din convingere,bărbați în toata firea, sunt motivul nostru de mulțumire din fiecare zi.Limita dintre viață și moartea clinică poate fi uneori imperceptibilă. V-ați gândit vreodată la probabilitatea ca părul vostru să nu fie chiar mort, dar cu siguranță în moarte clinică? Să existe, dar în esență să fi dispărut demult? Ce vrem să spunem este că, în foarte multe cazuri, părul este atât de epuizat încât a depus demult armele fără ca cineva să o fi sesizat. Decolorările excesive, vopsitul empiric și expunerile la factori externi nocivi ca soarele în exces, lumina ultravioletă a tuburilor de bronzare, agenții chimici de proastă calitate ca fixativul, șampoanele uscate, lacurile sau alte produse de masă,omoară părul încetul cu încetul. Un păr mort este un păr plasticos, fără elasticitate, fără luciu și suplețe. Singura modalitate de recuperare a părului este propria regenerare. O detoxifiere proprie care să-l ajute să se reechilibreze. Tăierea vârfurilor, hidratarea intensă, aplicarea atentă a unor produse care să-l ajute să reînvie și să-și recapete atributele naturale. Părul are nevoie de echilibru, de o balanță într-o armonie perfectă. Atenție așadar la semnele pe care vi le transmite, la căderea excesivă, pierderea culorii sau a
altor indicii care i-ar trăda oboseala.Dacă nu vă descurcați singuri, știți unde ne găsiți.

Ce au în comun bărbații și femeile? Totul. Creativitate, performanță,rezultate, capacitatea de a vedea dincolo de linia de start, competențe,anduranță. Nu credem în delimitările dintre sexe, ci încurajăm egalitatea lor.Chiar dacă am creat Vagabond Hair Stuio #2 ca pe un loc exclusiv dedicat femeilor, n-am făcut-o dintr-un principiu sexist. Ba din contră, am gândit-o ca pe o formă de recunoaștere, ca pe un alint pe care ne-am dori sa-l dedicăm non-stop femeilor din viața noastră. Știm că pot, știm că sunt capabile,inteligente, abile, aferate, puternice. Și, mai mult, le încurajăm în toate acțiunile pe care le demarează. Le susținem și le apreciem pe de-a-ntregul, cu toate formele, capriciile și alambicările lor. Iar dacă aveți îndoieli, le puteți proba pe Bulevardul Națiunilor Unite Nr. 3. O singură adresă, mai multe principii de viață.

IMG_3395