numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

SEXY IS THE NEW STYLISH

Home / Uncategorized / SEXY IS THE NEW STYLISH

SEXY IS THE NEW STYLISH

Uncategorized / April 3, 2017 / Comments

Incandescenți, altruiști, savuroși, proletari, mereu gata de acțiune, mereu gata de atac, întotdeauna pregătiți de muncă sunt ei. Indiferenți la expectative, și-au croit propiriul drum și sunt gata oricând de defensivă.
Paroliști, sensibil doar la tot ce e sensibil, sunt soldații de bază ai generației In-Trend. Conquistadori, uniformizați fără uniformă, au scos demult platoșele și au pus în loc relaxarea. Frezați, bărbieriți, atenți studiați la fizic și la chip, au adoptat tacit regulamentul de armată care impune ordine și disciplină.Temerari, constructivi, curioși, sunt cei care apără frontul masculin de la granița dintre complex și unitar. Perseverenți vor cuceri, pas cu pas, noi și noi tărâmuri până când vor fi instaurat cu demnitate steagul supremei calități.

Vagabods, simply Vagabonds. Una dintre cele mai costisitoare industrii, cea a modei, trage după ea ramurile conexe. Hairstyling-ul este una dintre ele, iar capacitatea de investiție în bradurile destinate părului este colosală. De la zi la zi suntem uimiți să descoperim noi produse și procedee categoric miraculoase care reușesc să facă din păr imposibilul. Ceea ce acum 5 ani era aparent de neconceput, astăzi este o mostră vie a realului înconjurător. Dacă concurența acerbă exista doar pe piața auto, putem declara în cunoștință de cauză că s-a mutat și în segmentul Beauty, acolo unde cererea este din ce în ce mai pretențioasă și mai impunătoare. În definitiv, toate aceste aspecte sunt benefice și de real ajutor atât profesioniștilor, cât și clienților. Ambii au devenit fericiții beneficiari ai unor produse de top care au reușit să schimbe mentalitatea în ceea ce privește raportul față de podoaba capilară. Astăzi, înafară de creșterea naturală, orice este posibil când vorbim de păr. Restructurarea,remodelarea, suplețea, pigmentarea, forma, sunt noțiuni instante care se pot aplica părului. Saloanele devin, pe zi ce trece, centre high-standard unde părul poate renaște de la o clipă la alta. De aceea vă recomandăm să vă lăsați cosițele pe mâna celor care au know-how-ul și kit-urile cu produse specializate, astfel încât părul dumneavoastră să primească ajutorul și îngrijirea de care are nevoie.

99% dintre bărbați întorc capul involulntar după frumos. După forme,voluptate, prospețime și acel ceva apetisant care nu se va traduce niciodată în cuvinte. Fie că se cheamă sex-appeal, vino-ncoa, magnetism, e o chimie irepetabilă, uneori antrenată, alteori nativă, a cărei intenție e ba pasivă, ba agresivă. Ce-ți propunem noi pentru sezonul Primăvară-Vară? Să încerci ce n-
ai încercat niciodată până astăzi! Să scoți din tine tot ce e mai frumos, mai sexy, mai apetisant și mai plin de sevă. Vino cu noi într-o aventură nouă în care să probăm culori noi, forme noi, un aspect nou și o altă perspectivă. Hai să ne depășim limitele și să încercăm să decoperim împreună noi unghiuri de abordare. From Head to Toe, doar la Vagabond Hair Studio #2.

Dezvoltarea personală nu ține de vârstă, ci de apetența pentru cunoaștere și nou. A învăța este printre singurele verbe pe care omul le declină din prima și până în ultima sa zi. Odată cu crearea brandului VAGABOND, am luat hotărârea de a da mai departe din priceperea, tainele, tehnicile și experiența noastră, ca o motivație și o datorie față de toți cei care au nevoie de modele bune de urmat. Dincolo de denumirile pompoase din domeniul părului, de ceea ce se numește stilist, hairstylist, style influencer, stă meseria. Bruta și muncita meserie care în zilele noastre e ambalată în termeni occidentali.

În 2017, VAGABOND HAIR STUDIO deschide o ACADEMIE de Hairstyling, o școală completă, dedicată tuturor celor care vor să învețe, să cunoască și să se perfecționeze în acest domeniu. Avem mândria de a fi printre cei care au scopul de a forma în România o branșă cu adevărat profesionistă de oameni talentați și pasionați. Scopul nostru este de a descoperi talente reale și de a le da șansa să se perfecționeze. Urmăriți-ne, în curând vom detalia toate aspectele legate de ACADEMIA VAGABOND.

IMG_3180