numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

LOOK GOOD FEEL BETTER

Home / Beauty / LOOK GOOD FEEL BETTER

IMG_3180

LOOK GOOD FEEL BETTER

Beauty, fashion, Makeup / February 20, 2017 / Comments

Nimic nu se compară cu momentul în care, după eforturi considerabile, ai reușit să obții ceea ce ți-ai propus. Uneori a fi în formă presupune muncă asiduă, ore lungi și intense în care munca fizică să-ți fie partenere d încredere sau diete istovitoare care să te fi așezat în formele ideale de catwalk. Vagabond Hair Studio #2 este un centru de înfrumusețare care crede în abateri pentru că le poate îndrepta. Aici configurăm formele feminine la toți parametriiși ne ocupăm cu șlefuirea lor. Lista noastră cuprinde toate serviciile de care o femeie are nevoie pentru se upgrada la nivelul superior. Structurăm și remodelăm, coafăm, stilizăm, îndreptăm și colorăm astfel încât sentimentul de bine să fie la cote maxime.

Suntem de părere că lucrurile esențiale nu se strigă, nu se aplaudă, nu se comunică la decibeli crescuți. Manifestul, oricare ar fi el, poate fi unul pașnic, așezat, ponderat. Credem și menținem ideea că a face vine înaintea lui a vorbi. Iar a demonstra e o simplă chestiune de ansamblu. În tăcere și disciplină, în rigoare și perseverență, lucrurile pot căpăta formă și fond. Fără sclipiciuri epatate și fără eforturi falsificate, munca, oricare ar fi ea, devine o formă frumoasă de trai. Așezat, cumpătat, structurat și demn, ne orientăm în cadrul de lucru și dăm drumul imaginației. Nimic nu e mai simplu și nimic nu devine mai frumos atâta vreme cât bucuria de a face ce-ți place te inundă. Suntem sclavii propriilor severități, muncitori abili și performeri autodidacți. Viziunea, organizarea și dedicarea amplifică orice rezultat doar atunci când conștientul ia locul hazardului. Vagabond Hair Studio înseamnă, mai întâi de toate, seriozitate și îndemânare.

Senzații care mistuie orice formă de regret, atingerile culorilor care reflectă luminile dimineții, stări care deliberează între aici și acolo, un cadru plenar care te învăluie și-ți arată cum se traduce bucuria în parametrii lucrurilor mărunte. O corolă de minuni pe care am desăvârșit-o cu gândul la fiecare femeie. Vagabond Hair Studio #2 întruchipează destinul frumosului, al nurilor care se transformă și care, odată învăluiți în aburii transparențelor, nu se sfiesc să se deschidă, să se transforme și să capete contururi nebănuite. Idealurile mărunte urcă câte o treaptă pe scara valorilor personale, acolo unde orice femeie nu se sfiește și îndrăznește să fie excepțională. Superlativele sunt barierele mentale pe care orice clientă le poate depăși atăta vreme cât exercițiul încrederii a fost bifat. Mai bine, mai frumos, extraordinar, senzațional, sunt rezultatele unei munci transpuse în cuvinte. Vocabularul este forma exterioară de expresie al cărui rol este să ne traducă sentimentele. Desăvârșirea și perfecțiunea sunt stări de spirit pe care le acumulăm și le amplificăm așa încât vocabularul estetic să fie infinit.

Orice bărbat știe că impulsivitatea este o felie a caracterului masculin. Între dulcegăriile feminine, acolo unde zaharurile sunt suverane, masculinitatea pare uneori o lamă de topor, gata să decapiteze fără milă reacțiile inoportune. Bărbații joacă dur, joacă asumat, fără sincope de gândire, fără tumulturi emoționale. În natura lor stă puterea deciziilor, iar a găsii soluții e un al doilea job full time la care se prezintă cu excelență. Chiar dacă obediența nu reprezintă un element de măsură a vieții lor, bărbații nu pot fi nicicând acuzați de lipsă de sensibilitate. În ciuda carcaselor îndelung studiate, a fermității și a durității aparente, sunt un bun comun într-o societate care s-a bazat întotdeauna pe puterea lor constructivă. Cu lejeritate declarăm că adesea primim sesizări vis-à-vis de atenta noastră aplecare asupra look-ului masculin pe care l-am creat și l-am transpus în viața cotidiană ca o linie de urmat. Uneori ajungen să fim acuzați că ne raportăm mult prea mult la estetica masculină din artă, unde perfecțiunea era singura și unica metodă de aplicare. Răspundem simplu: a man is just a man and not a splendor in the grass.

Social victims sunt ceea ce trendurile actuale au înrobit cu bună știință. Un gen aparte al vremurilor actuale, victimele sociale sunt efectele unor cauze de impostură, când acțiunile sunt deliberate cu scopul de a “manageria” agora așa încât totul să fie mai simplu de controlat. Poate că ne asemănăm cu mințile machiavelice din spatele platformelor de influență într-o singură privință: și noi îți urmărim reacțiile. Și pe noi ne interesează ce gândești și cum gândești. Vrem să știm ce cauți, care-ți sunt aspirațiile, unde și până unde vrei să ajungi. Ne preocupă într-o mare măsură fiecare gest pe care îl faci și fiecare așteptare pe care o ai. Reacțiile tale sunt barometrul nostru. În funcție de asta ne măsurăm pașii următori și ne ghidăm planurile de desfășurare. Așa definim buna practică a unei meserii în deplină fuziune cu oamenii. Pentru că ne pasă.