numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

IT SOUNDS LIKE MAGIC

Home / Beauty / IT SOUNDS LIKE MAGIC

IMG_3145

IT SOUNDS LIKE MAGIC

Beauty, fashion, Makeup / February 6, 2017 / Comments

Coordonatele noi impun strategii și viziuni pe care mentalul le percepe ca peun restart firesc. Într-un stadiu incipient, orice măsură de intervenție stilistică poate fi urmată de eșec. Noțiunea care ne privează viziunea de anasamblu se numește plafonare. Fără o linie distinctivă, fără o nevoie de nou, fără schimbare și detașarea de structurile vetuste, viitorul e doar un schelet de împrumut. Capacitatea de orientare și simțul practic ne ajută să implementăm și să extindem variantele de exprimare și să creem cadre noi. Fiecare proiect vizual poate fi extins atâta timp cât există perspectivă. Vagabond Hair Studio propune o proiectare naturală a firescului personal. Nimic mai mult și nimic mai puțin din legătura exteriorului cu un intern imuabil. Săvârșim zilnic reoglindiri personale care își caută reflecția.

Așa am ajuns să colectăm zeci și sute de imagini care s-au întrecut pe sine. O formă simplă de a creiona profiluri în forme dintre cele mai variate. Orice început vine cu o renunțare la trecut. Odată trasată linia de demarcație,prezentul se poate instala. Părul își are un tip de expirare, un mod de viață și un fel unic de a se manifesta. Dependent de acțiunile noastre, ajunge să se materializeze într-un ceva improbabil. Sec, translucid, lipsit de contururi și gata oricând să cedeze, devine un element trist al ansamblului. Odată capitulat, părul e un rebut care trebuie recondiționat și reașezat în linie dreaptă. Scurtare, filare, hidratare, colorare. Pas cu pas resuscitarea îl readuce la viață într-o formula nouă. Părul e o materie vie asupra căreia orice intervenție neprofesională devine nocivă. Atâta vreme cât ești conștientă de resuscitarea părului tău, îți recomandăm să o faci într-u cadru avizat. Ai nevoie de un sfat profesionist care să îți spuna cu exactitate ce fel de intervenție să aplici. Salvează înainte să fie prea târziu chiar dacă asta presupune un tuns viguros. Cât de repede crește părul?

Altă intrebare.

Transpunere, strălucire, alipire, finisare, concordanță. Fără copy-paste inserăm culorile într-o esență din care obținem, de fiecare dată, noutatea.Aventura creației este una greu de descris în cuvinte. Nuanțele se amestecă într-o îmbrățișare absolută în care ritmul își bate cadența. Tonurile se topesc unele în altele până când se naște simfonia. De aici, accentele variază. Într-o completă filarmonică a culorilor, dirijăm notele de pe portativul fiecăruia.

Arma noastră secretă e una singură: analiza atentă. Ponderea magiei are de-aface cu imaginarul, acolo unde punctele sunt stele și razele linii infinite.Cerneala curge pe un tipar până ce formează hărți ale unor figuri fără puls.Linie lângă linie, curbă lângă curbă și punct cu punct dau naștere unor povești care vorbesc fără cuvinte. Tablouri ale unor mărturii emoționale, zvâcnesc pe corpul celor care și-au asumat expresii proiectate și expun cartograficideologii interioare. Suntem implicați activ în diverse forme de exprimare.Penița cu care creionăm harta părului trasează dispuneri diverse. Semnătura noastră e una ușor identificabilă, potențată de o savoare specială cu care îmbinăm meecanismele într-un sistem eminamente artistic. Segmentul nostru e versatil și asumat, expus, natural și stăpânit de un freamăt al unor convingeri care nu trebuie explicate.