numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

IT REALLY MATTERS

Home / Uncategorized / IT REALLY MATTERS

IT REALLY MATTERS

Uncategorized / April 10, 2017 / Comments

Nu te pripi să stragi impresii greșite. Oprește-te pentru o clipă și adulmecă liniștea naturii, inspira aerul dimineților răcoroase și ține-ți toate gândurile în frâu. Lasă deoparte vuietul înconjurător necontenit și învață să spui Stop! Ia-ți timp pentru tine, pentru măruntele fărâme de intimidate și concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante. Inspiră. Expriră. Relaxează-te și orientează-te către centrul Universului tău, acolo unde vei găsi mereu echilibrul. O secundă de liniște poate calma un munte de furtuni. Electrizează-te cu echilibru și păstrează-ți balanța. Apoi ieși în lume și simte energia, atinge măreția forțelor unitare, cuprinde cu privirea frumosul și satură-te cu plăcerea pură și adâncă de a trăi viața la maximum. Lucrurile mici sunt la fel de importante ca lucrurile mărețe. Contează doar să știi unde și cum să le pui.Electrizant, magnific, complet. Sentimentul puternic și de neegalat al plăcerii de a fi, de a exista, de a face parte. Iar dacă vrei mai mult și mai mult, fă-ți o programare. Vagabods are E l e c t r i c a l too.

Râurile curg, se învolbură, cresc în debit, cotesc de la stânga la dreapta,șerpuiesc, se împleticesc și se revarsă. Noi suntem statornici, constanți,păstrăm aceeași traectorie și nu ne abatem de la normele statutare. Pentru că ne place rutina bine pusă în practică. Ne place să construim după tipare predefinite, după o formă și un fond și după o schiță a cărei finalitate să depășească imaginația. Combinăm estetica cu matematica și presărăm pe alocuri geometrii într-un spațiu și-un timp mai mult decât personale.Canalizăm speranțe, inveterăm principii, finisăm și descompunem imaginarul într-o realitate artistică. Cu o inocență acerbă ne-am patentat o filosofie și un stil care, de cele mai multe ori, se confundă cu superlativul. Ne place să conjugăm verbele la viitor, acolo unde vom fi ajuns întâi cu gândul, apoi cu o sumă întreagă care cuprinde muncă, pasiune și imaginație. Nimic mai mult și nimic mai putin dintr-un total care este și va fi mereu egal cu plenitudinea.
Vagadonds, simply Vagabonds.

Principiile îngrijirii părului sunt sumare, dar foarte importante. Spălare,hidratare, coafare. Exact ca în cazul întreținerii corporale, al unei diete bine structurate sau al administrării de vitamine, părul are nevoie de o îngrijire completă. Atâta vreme cât păstrezi o conduită personală strictă, de ce nu ai face la fel și când vine vorba de păr? Dacă nu mănânci pâine, carbohidrați,zahăr sau orice altceva ce consideri că-ți e nefast, de ce i-ai da părului tău produse mass-market? Te-ai gândit vreodată că un șampon nepotrivit îți poate face părul casant? Sau folosirea unui balsam oarecare poate duce la subțierea progresivă a părului până în momentul în care i se schimbă structura? Aparent inofensive, de cele mai multe ori produsele de masă au “capacitatea” de a influența în rău construcția firului de păr. Pentru că nu conțin concentrația optimă de elemente și vitamine de care un păr afectat de are nevoie. Cu riscul de a ne repeta, îți sugerăm să te reorientezi către o gamă de produse profesionale, dedicate 100% îngrijirii părului, indiferent de traumele la care a fost supus, fie vopsit excesiv, decolorare, șuvițare sau extensii.

Când vine vorba de estetică, omul este probabil singurul exponat al cărui ansamblu fizic a avut dintotdeauna parte de un cult al îngrijirii. Încă din Antichitate, frumusețea fizică a reprezentat o cheie de boltă pentru care cei avuți au fost dispuși să plătească din greu pentru a o întreține la standardele cele mai înalte ale timpurilor. Pe lista celor care vor conta mereu la fișa primei impresii sunt listate mâinile, manichiura, forma sprâncenelor, elasticitatea și culoarea pielii, strălucirea părului, culoarea și tipul de machiaj. Odată cu vremea, cerințele și moda s-au schimbat, la fel și metode de aplicare și de întreținere. Astăzi totul este mult mai simplu, mai accesibil, mai confortabil și mai calitativ. Serviciile de întrețire nu mai sunt un supliciu, ci reprezintă o metodă de reală plăcere și relaxare. Variațiile de lucru, paleta oportunităților și aspectele finale sunt de o înaltă calitate, ceea ce înseamnă că omul modern bebeficiază de o formă a esteticii perfectionată la cele mai înalte standarde.Pe harta serviciilor profesioniste de întreținere am așezat de ceva vreme Vagabond Hair Studio #2, un loc unde vă puteți deconecta și răsfăța egoul așa încât la final să vă fi upgradat estetica.

17814437_1694961337463237_1409317209021264809_o