numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

INGENIUOS MINDS

Home / Beauty / INGENIUOS MINDS

INGENIUOS MINDS

Beauty / March 13, 2017 / Comments

Minitea este tărâmul cu cea mai mare capacitate de invenție. Un plus infinit ale cărui paradigme fac formele să se depășească pe sine și să se contureze în noi și noi structuri, uneori imperceptibile, ale ori dincolo de orice posibilitate de a explica extraordinarul.

Mintea înseamnă măiestrie, dibăcie, iscusință. Un nucleu al combinațiilor extreme care are posibilitatea de a deține controlul. La Vagabond Hair Studio am pus mereu preț pe capacitatea de orintare și pe înțelegere. Zi de zi încercăm să apelăm la atributele naturale cele mai importante. Ingeniozitatea este, după părerea noastră, o calitate firească la care fiecare dintre noi este dator să apeleze. Ingeniozitatea înseamnă creație,joacă, abatere de la regulile autoimpuse, detașare, complexitate și cunoaștere. A experimenta, a exlora, a proba sunt doar câțiva termeni din lista lunga a verbelor pe care ni le dorim să le acționăm în fiecare moment.Pentru că evoluția înseamnă încercare. Iar încercarea înseamnă implicare.Mințile ingenioase sunt cele care caută să vadă, să cunoască, să priceapă.Sunt cele care descoperă mereu câte ceva. Mințile ingenioase sunt mereu la Vagabond Hair Studio.

Făpturi sensiblie, făpturi plăpânde, creații divine în care s-a plămădit emoția,dragostea și vulnerabilitatea. Femeile din viața noastră, mamă, soră sau soție,sunt motoarele legămintelor pe care le avem cu lumea aceasta. Lor le datorăm stări infinite de afecțiune, patimă și acel unic lucru pe care universul l-a făcut etern: dragostea. Dedicăm luna Martie femeilor, când toată atenția noastră se îndreaptă lor, răsfățului și îngrijirii supreme binemeritate. Suntem perfect conștienți de rolul femeilor în viața noastră, de influența, armonia șisenzualitatea de care se fac vinovate astfel încât existența noastră să fie perfectă. O lună întreagă de iubire e poate mult prea puțin pentru cât le datorăm.

În această idee am creat Vagabond Hair Studio #2, locul eminamente dedicat sexului frumos, acolo unde au parte întotdeauna și pe deplin de timpul și atenția noastră. Ne bucurăm să le știm fericite, ne încântă să le vedem frumoase, neîmplinește împlinirea lor ori de câte ori văd în oglindă ceea ce caută. Primăvara asta va înflori alături de noi la o singură adresă: B-dul Națiunile Unite 3.

Exploratori, căutătători, războinici, perfecționiști, altruiști, cavaleri urbani pentru care modernitatea e doar o zonă de influență cu scop precis, sunt cei care ne inspiră și pentru care am dezvoltat o nouă noțiune a esteticii. De la ei am pornit atuci când am început să creionăm aspectele bărbatului contemporan, cu toate influențele lui,vulnerabilitățile, calitățile și temerile aparent inexistente. Puterea, virtutea supremă a adultului asumat, ne-a ajutat să punem baza unui concept a cărui logică e simplă și concisă. Ne-am ghidat după punctele sale dominante, după traiectoriile alambicate și după acele trăsături comportamentale brute, care-l fac șarmant și irezistibil. În 2 ani am creat ceea ce azi se numește Stilul Vagabond, un mod specific de exprimare la care acced doar aceia care au tăria de a accepta că exteriorul este și va rămâne un aspect care marchează și delimitează. Stilul Vagabond înseamnă talentul și arta de a exprima ideile și sentimentele într-o formă particulară, personală. Este o construcție caracteristică bărbaților ale căror principii vor fi, întotdeauna, superioare.

O vorbă populară spune că esențele tari se țin întotdeauna în sticluțe mici. Și nu putem fi decât intru totul de acord. Credem că aromele tari, extrasele puternice și scânteile jăratice nu se pot “controla”. Puțin și bun este o doctrină veche care a afăcut istorie secole la rând printre cei care au ales să trăiască în afara banalului și a comunului, cei care au înțeles că un lucru sau un serviciu de calitate primează în defavoarea lucrurilor facile. Astăzi avem norocul de a putea alege delicatețuri la tot pasul. Trăim în epoca marilor inovații care ne sunt accesibile, dedicate nevoilor și așteptărilor noastre. Tot ce rămâne este să învățăm să punem preț pe efortul și concentrarea celor care fac din calitate un mod de viață. Delicatesele ar trebui să fie nelipsite din cotidianul fiecăruia.
Pentru că își lasă amprenta și pentru că merită ca fiecare dintre noi să fie supus extraordinarului. Recomandarea noastră? Puneți preț pe acele lucrui care, în aparență, par inadecvate. Programați-vă la servicii specifice nevoilor
voastre și apelați doar la specialiști. Dați Cezarului ce-i al Cezarului!

IMG_3252