numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

BOYS AND GIRLS

Home / Uncategorized / BOYS AND GIRLS

BOYS AND GIRLS

Uncategorized / March 27, 2017 / Comments

Se spune că planurile detaliate fac viața mai ușoară. După ani în care am lăsat o să ne surprindă și am trait la maximum cam tot ce ne-a oferit, ne-am hotărât să ne structurăm viitorul și să-l planificăm, astfel încât să culegem roadele și să le dăm mai departe. Strategiile bune fac diferența doar atunci când implică muncă, organizare și respect pentru ceea ce faci. Uneori, viitorul e o chestiune de șansă, alte ori de calcule stricte. Am fost și vom rămâne promotorii idealurilor incipiente, a celor care prin dedicare și pasiune cred într-o lume și o viață mai bune. Ne vom implica, pe cât posibil, în a da mai departe din tainele meseriei noastre și de a-i învăța pe cei cu adevărat talentați ABC-ul unei lumi cu o savoare și o frumusețe nebănuite. Suntem alături de cei care înțeleg că meseria se transmite și se studiază. În curând vom da ocazia tinerilor cu aptitudini remarcabile să se facă cunoscuți și să învețe, de la zero,tainele hairstyling-ului. Alături de noi și alături de cei mai bine titrați profesioniști la nivel mondial. La Vagabond Hair Studio pasiunea merge mai departe.

Evenimentele bat la ușă și mica citadelă devine neîncăpătoare pentru fast,aglomerație, irațional. Ca niște mici furnici ne îngrămădim la scena cotidiană în speranța de a îmbunătăți pe ultima sută de metri tot de ce n-am avut grijă cu anii. Cerem de la alții să facă pentru noi ce noi n-am știut și n-am putut să facem. Ne vrem mai frumoși, mai arătoși, mai speciali. Totul, într-un timp a cărui măsură e, practic, nemăsurabilă. Fast & forward dăm comanda unui nou EU cu aspecte îmbunătățite și alergăm, pe repede înainte, către ceva ce nu-i al nostru. În toată această aglomerație, noi apăsăm pe HOLD. Butonul salvator la care apelăm ori de câte ori clienți grăbiți ne cer imposibilul. Vestea bună e că la noi nu există pe repede înainte, ci pas cu pas. Nu vă sfătuim să vă mulțumiți cu puțin, ci să vă planificați totul din timp.

Vagabond Hair Studio #2 este menit să accentueze fiecare trăsătură în parte, s-o potențeze și s-o facă remarcabilă. Însă nu ne place munca pe repede, pe grabă sau pe furiș. Ne place să luăm totul de-a fir a păr și să-l lucrăm cu dibăcie, astfel încât totul să iasă remarcabil.Comori urbane, creaturi divine ale unei specii aparent în derivă, suprimă obsesiv realul și dezleagă imaginarul. Plenari, fragmentați doar de ambuscada propriilor emoții, contrastează și epatează în nuanțele unor trăiri eclectice.
Bizareriile și emoțiile fațadate de trăirile împrumutate îi fac să pară umbre cadrilatre ale unor flash-back-uri de filme în alb și negru. Manipulați de tonurile podiumurilor de modă, influențați de stilul străzilor metropolelor influente, cu toții capătă, mereu, un alt contur. Asemenea unor imagini fragmentate se rotesc, se schimbă și se eclipsează unii pe alții cu o intenție fățișă. Sunt umbra viitorului, a stilului fără fond, al unor aparențe inventate  de cei care știu să subjuge mințile însetate de cee ce se cheamă sec, frumos.Cu o angoasa difuză vor să atingă, vor să apuce, vor să trăiască clipă de clipă iluzia momentului. Stilizați, perfecționați, atent studiați sunt nimic altceva decât omul modern, cu emoțiile reprimate în favoarea unei imagini idilice.Centru de interes în arte, fie că e vorba de muzică, pictură, cinematografie,literatură, natura a fost dintotdeauna o infleunță pentru creatori. Același lucru se întâmplă și în privința părului. Cel mai greu de duplicat, dacă nu imposibil, sunt culorile naturale. Nuanțele derivate din culorile pământului,din razele soarelui, luminile jucăușe ale zorilor, se regăsesc, toate, în structura de bază a firului de păr. Oricât de pline de sevă, de puternice și de atractive sunt compozițiile spectrale tari ca argintiul, movul sau albastrul stelar, suntem de părere că nuanțele de bază sunt ideale și potrivite oricărei structuri și conformații de păr. Complementare și perfect echilibrate,sunt recomandările noului sezon, cu irizații și inserții de lumini. Naturalul se accentuează astăzi cu plusuri și minusuri de umbre și lumini doar atât cât să accentueze și mai mult ideea de puritate și efervescență.

red