numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti
numarul 1 in materie de hair styling Bucuresti Afiseaza Program Lucram in fiecare zi !

Program de Lucru

  • Luni 10.00 - 22.00
  • Marti 10.00 - 22.00
  • Miercuri 10.00 - 22.00
  • Joi 10.00 - 22.00
  • Vineri 10.00 - 22.00
  • Sambata 10.00 - 22.00
  • Duminica 15.00 - 22.00
Programari


Programari Online

* Va rugam sa completati Câmpuri obligatorii *
Vagabond Hair Studio
Bd-ul Unirii, Nr. 65, Bl.G1
Bucuresti, Romania
tel. fix: 031.437.9944
tel. mobil: 0773 713318
Email: office@vagabondhairstudio.ro
Web: www.vagabondhairstudio.ro

2 YEARS AND COUNTING

Home / Beauty / 2 YEARS AND COUNTING

17121868_1490669110967667_1463096068_o

2 YEARS AND COUNTING

Beauty, fashion, Makeup / March 6, 2017 / Comments

Pe 2 Martie, Vagabond Hair Studio a împlinit 2 ani de la înființare. Am ales rețeta pașilor mici dar siguri, astfel încât azi Vagabond Hair Studio înseamnă mai mult decât 2 locații în centrul Capitalei: un principiu de viață.
Am împlinit 2 ani în care munca și perseverența au fost unicele noastre legi de funcționare. Ceea ce acum 10 ani părea un simplu vis, astăzi e pură realitate. Povestea noastră este despre năzuințe și despre a nu renunța niciodată. Am crezut 100% în parteneriat și în dedicare absolută. Ne-am decis să fim cei mai buni dintre cei mai buni. Rezultatele o confirmă. În acești 2 ani, fiecare zi a fost o provocare pe care am tratat-o cu seriozitate. Dacă ne-ați întreba care e formula succesului, am putea raspunde simplu: pasiune mai întâi de toate. Fără vorbărie gratuită, fără a ne lăuda compulsiv, am ales munca susținută și implicarea. De aceea, considerăm că pasiunea este cheia salvatoare în orice activitate, pentru că nu te va trăda niciodată. Azi suntem mai mult decât mândri pentru realizările noastre. Suntem împliniți și trăim zilnic emoția începutului.

Dezmorțeala de primăvară este ochestiune faptică, care se aplică peste tot. Amorțala generală se topește ușor, întocmai unei bucăți de gheață ținută la soare. Strop cu strop și picătură după picătură, dezbracă formele până ce le dezvăluie coastele. Un fapt organic al cărui chimie acreditează masculul la apetență. Din inerție, zvâcul băbătesc își arată pofta de asociere cu nurii feminini ai căror parfum au învăluit deja aerul. Cu ceva perseverență, buna practică se va fi dovedit abilă într-un joc de șah mat. Când sexualitatea și senzualitatea se întâlnesc, dualitatea are să stea o vreme la perete. Ansamblul formal și static devine vioi și lejer, formele unduitoare, pline de o complicitate molipsitoare. Cunoaștem absolult toate efectele temperaturilor cu plus. Pentru că la Vagabond Hair Studio timpul a fost întotdeauna ridicat în termometru. Știm că presiunea externă e un factor decisive celei interne. Tocmai din acest motiv ne-am pregătit cu noi ustensile pentru un sezon care se anunță febril. Avem tactica, priceperea și înțelepciunea necesare pentru a capta conștient energia atmosferică.

Cel mai simplu și, de altfel, dovedit chiar de noi înșine, este să alegem variantele la îndemână. Cele mai comode haine, cele mai practice genți, cele mai neutre culori, cele mai simple pieptănături, cele mai confortabile încălțări. Așa ajungem să formăm un stil și o conduită care ne definesc. Cu fiecare an care trece peste noi vânăm confortabiliul ca pe ceva fără de care nu putem trăi. Ajungem să sipolificăm în așa formă tot împrejurul nostru încât ne trezim aplatizați de un împrejur monoton. Însă nu a spus nimeni niciodată că ideea de confort nu poate fi mână-n mână cu noul ori cu provocarea. Pentru excelenta lui funcționare, psihicul uman are nevoie de schimbare constantă. De formă, de perspective și chiar de orizont. Același lucru se aplică și în ce privește părul. La femei, podoaba capilară este unul dintre elementele cele mai strâns legate de perceperea fericirii. Tocmai de aia nevoia bruscă a unei culori sau a unei tunsori noi. Este elemental visual cel mai pregnant al unui om. Iată un bun motiv de a începe să lucrați asupra obișnuințelor inveterate. Noul poate fi practic. Iar practicul provoacă mulțumire.

Pentru că vara stă să vină, pentru că a fi fresh e, de fapt, o stare de fapt și pentru că niciodată nu a fost mai simplu să ai grijă de tine la superlativ, Vagabond Hair Studio #2 a pregătit o listă completă de facilități de care poți beneficia a priori pregătirii unui beach body. From head to toe te vom ajuta să-ți definești stilul, să intervii asupra micilor imperfecțiuni care pot fi corectate și să reușești să atingi acea formă exterioară pe care ți-o dorești. Avem o echipă tânără, pasionată și pricepută la tot ce înseamnă aspect general. Ești la o distanță de un click de cei care te pot influența în bine.

Vorbim, cu toții, o limbă universală înafara vorbelor și a cuvintelor articulate. Tehnologia a făcut ca oamenii, indiferent de proximitate, religie sau culoare, să poată comunica într-o formă general valabilă. Lumea nouă ne permite o imensă lejeritate de mișcare și exprimare, fără să fim nevoiți să cunoaștem toate idiomurile. Mai mult ca niciodată, trăim o eră a eliberării de norme și constrângeri, iar liberal arbitru pare să fie cel mai important raport al umanității. Frumusețea, ca termen descriptiv, a căpătat cu totul alt înâeles și sens ca în urmă cu 70-80 de ani. Acceptarea diversității încă se învaâă, însă nu mai reprezintă de ceva vreme un impediment în înțelegerea omului per întreg. Suntem nevoiți, de o serie de reguli nescrise, să devenim deschiși și să înțelegem că Pământul e mult mai mult decât un simplu spațiu în care sălășluiesc oamenii. Pe cât de caudate par vremurile prezente sau pe cât de inadaptați părem uneori, avem privilegiul de a fi la granița schimbărilor. Trăim între acum și mâine și avem șansa de a marca în cel mai frumos, creativ, ingenious și inteligent teritoriul și prezentul personal. Importante sunt alegerile pe care le facem.

http://www.vagabondhairstudio.ro/programari/.

Happy anniversary for all the Vagabonds in town!